nepal.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Nepal

Fastigheter till salu i Nepal

Nepal är en demokratisk republik i Sydasien vars huvudstad är Katmandu. Det gränsar mot norr med Kina och söder till Indien och är en landstängd stat.

En plats du aldrig skulle förvänta dig att ha en fastighetsboom är Nepal. Men nya fastigheter till salu i Nepal som byggdes förra året har ökat med över 300% jämfört med föregående år, och markpriserna har ökat med 300%.

Nepal är kanske inte den uppenbara nästa hotspot för fastigheter, men det bergiga landet mellan Indien och Kina upplever en liten fastighetsboom, medan rika nepalesiska fastighetsinvesterare söker en säker fristad för sina pengar.

Även om oroligheterna kan avskräcka utländska investerare som är intresserade av fastigheter till salu i Nepal, har den motsatt effekt i Katmandu, eftersom de som bor i instabila områden flyttar till huvudstaden och köper fastigheter till salu i Nepal och rika investerare som vill lägga sina pengar på fastighetsmarknaden.

Landet har blivit en värdefull handelsvara, främst på grund av det decennier långa inbördeskriget mellan maoisterna och armén medan folket trängde huvudstadens relativa säkerhet.

Tillströmningen drev jordens värden in i staden. Antalet förslag på nya skyskrapor och lägenhetskomplex fortsätter att växa.

För närvarande finns mer än 250 skyskrapor under uppbyggnad i huvudstaden, enligt planeringsministeriet. Men många lägenheter i Katmandu är tomma eftersom ägarna inte kan hitta intresserade hyresgäster i att köpa fastigheter till salu i Nepal.

  •  
    Flyttar till Nepal. Utflytt och bor i Nepal

        "Moder och moderland är värda mer än himmelriket". Detta är den fras som bäst representerar en av de mest kända nationerna i världen som tillhör den asiatiska kontinenten. Korsad av Ganges-slätten och Himalaya-bergskedjan och framför allt med ett arv i termer av några av de vackraste lands ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 2861

Försäljning Villa, Nepal, Kathmandu, Kathmandu, villas center

1,539,936.00SEK
Försäljning
Villa

200 m²
Hus-villa till salu i Kathmandu, i centrum mycket vacker och komplett 3 rum.
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB